Lang:  HU  •  RO
 
10+1 ok, hogy természetes kozmetikumokat használj
 
GY.I.K.
 
Mennyibe kerül a szállítás?
A szállítási költségek a következőképpen alakulnak: 1. A 200 RON értéket meghaladó rendelés ingyenesen kerül kiszállításra a Cargus gyorsposta által. 2. A Román Postával elküldött kuldemények szállítási költsége egységesen 9 RON. 3. A Cargus gyorsfutár által kiszállított csomagok szállítási költsége 16 RON. NAGYON FONTOS! A Cargus gyorsfutár által kiszállított csomagok 16 RON-os költsége a Cargus képviseletéig értendők, onnan felszámolódik még egy 1 RON/km pluszköltség. Például : Ha Ön Brassótól 5 km távolságra lakik, akkor a szállítási költség a következőképpen fog alakulni : 16 RON Brassóig, plusz 1 RON/km, tehát +5 RON.

Mennyi a szállítási idő?
Ha a Román Posta szolgáltatását valasztja, akkor 24-72 óra alatt kapja meg a megrendelt csomagot. Ha a Cargus gyorsfutár szolgáltatása mellett dönt, akkor 24 óra alatt megkapja a megrendelt termékeket.

Hogyan tudom szavatolni az adataim bíztonságát?
A mi tanácsunk a következő : a bejelentkezéskor ne egy egyszerű jelszót válasszon, így lehetelenné válik, hogy illetéktelen személyek hozzáférjenek a fiókjához.

100% pénzvisszafizetési garancia
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy termékeink elnyerik tetszésedet és segítenek egészséged megőrzésében, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálunk neked. Amennyiben nem vagy elégedett, a vásárlástól számított 30 napon belül küldd vissza nekünk a termék minimum 50%-át és visszatérítjük a teljes vételárat. A postaköltség a vásárlót terheli.

Feliratkozom a hírlevélre