10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Întrebări frecvente
 
100% banii înapoi, garantat
Suntem atât de siguri de calitatea produselor noastre, încât îți oferim posibilitatea de a solicita banii înapoi, dacă nu ești mulțumit. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți înapoi minim 50% din produs, în termen de 30 de zile de la cumpărare, iar noi îți vom returna prețul la care l-ați achiziționat. Cheltuielile poștale de retur vor fi suportate de client.

Cât este taxa de transport?
Taxele de transport ale produselor comercializate de către sapunulmeu.ro sunt următoarele : 1. Dacă valoarea comenzii depășește 200 RON, transportul este gratuit prin firma de curierat Cargus. 2. Prin Poșta Română taxa de transport este de 9 RON. 3. Prin firma de curierat Cargus taxa de transport este de 16 RON. FOARTE IMPORTANT! Dacă alegeți livrarea prin firma de curierat Cargus, taxa de transport de 16 RON este valabilă numai în orașele unde firma de curierat are reprezentanță. Pentru fiecare kilometru în plus, se va calcula o taxă de 1RON/km. De exemplu : dacă locuți la 5 km de Brașov, taxa de transport se va modifica în felul următor : 16ron până la Brașov + 1 RON pentru fiecare km, adică +5RON.

Care este termenul de livrare?
După efectuarea comenzii veți fi contactat de către un reprezentant sapunulmeu.ro și veți fi anunțat despre termenul de livrare. Dacă coletul va fi trimis prin Poșta Română, termenul de livrare va fi de 24-72 ore, iar dacă coletul va fi livrat prin curier rapid, termenul de livrare va fi de 24 ore.

Cum îmi pot asigura securitatea contului?
Recomandarea spunulmeu.ro este să nu aveți o parolă ușor de ghicit. Aceasta este modalitatea cea mai simplă de a sparge un cont.

Înscrire-te la newsletter