10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
 

Mască facială & scrub cu cacao și nămol din Marea Moartă

Este o mască facială potrivită pentru toate tipurile de piele, cu ciocolată și unt de cacao, care regenerează, revigorează și alimentează pielea cu minerale și oligoelemente.

 

Oamenii folosesc efectele benefice ale lutului și nămolului de mii de ani. Pielea palidă, moale, obosită, încrețită poate fi tratată excelent cu combinația acestor două ingrediente, care îndepărtează celulele moarte, curăță adânc porii, atrag toxinele și impuritățile și le elimină din piele, în locul acestora lăsând mineralele și oligoelementele necesare.

 

Conține pudră de cacao și unt de cacao, care sunt bogate în antioxidanți, polifenoli, teobromină și cafeină. Cu substanțele sale nutritive, ajută la formarea celulelor noi și controlează capacitatea pielii de a reține apa. Îmbunătățesc microcirculația pielii, contribuie la eliminarea toxinelor și încetinesc procesul de îmbătrânire.

 

Argila albă (caolin) este cea mai bună argilă utilizată în cosmetice. Îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, îmbunătățește microcirculația acesteia, curăță porii. Nu absoarbe lipidele din piele, astfel este ideală pentru cei cu pielea sensibilă și uscată. Este baza acestei măști faciale.

Sâmburele de struguri măcinat este bogat în vitamine, antioxidanți, acționează ca un scrub delicat și îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Efectele benefice sunt sporite și de nămol din Marea Moartă, care conține 12 tipuri de minerale și nutrește pielea cu aceste elemente valoroase, care regenerează pielea și o întineresc. Nămolul are pH ușor alcalin, astfel contribuie la îndepărtarea celulelor moarte.

 

Nu conține uleiuri esențiale, ca să te poți bucura de aroma delicioasă de ciocolată!

 

Cum să-l folosești?

Este în formă de pudră, nu conține apă. Astfel nu este necesară utilizarea conservanților.

  • într-un mic bol de sticlă amestecă o linguriță de praf cu unul dintre următoarele lichide:  iaurt natur, gel aloe vera, apă minerală. Pentru o mai bună hidratare, poți adăuga câteva picături de ulei de migdale sau puțină miere
  • amestecă ingredientele până capătă o consistență moale
  • aplică masca pe pielea curată (spălată cu săpun natural), după care masează-ți fața cu mișcări circulare
  • relaxează-te 10-20 minute
  • însinte să se usuce în totalitate, îndepărtează masca cu mișcări circulare
  • spală-te cu apă călduță, îndepărtează resturile, șterge-te delicat cu un prosop uscat
  • dacă simți nevoia, aplică un balsam natural

 

Poate fi folosit ca scrub și în alte părți ale corpului. Cum?

La doza sus-menționată adaugă 1-2 linguri sare de mare și/sau zahăr brun, 1-2 linguri de ulei de migdale / - de sâmbure de struguri / - de măsline extra-virgin. Fă un duș cu săpun natural și lasă apa să se scurgă de pe tine (să nu te ștergi!). Aplică masca cu mișcări circulare pe pielea udă, maseaz-o în piele din partea de jos spre sus, timp de 2-3 minute. Spală-te cu apă călduță.

 

Faci o probă? Merită!

 

Ingrediente: argilă albă, nămol din Marea Moartă, praf de cacao, unt de cacao, sâmbure de struguri măcinat.

50 g


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 26.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter