10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
 

Mască facială și scrub - curățare profundă pentru piele grasă

Este o mască facială pentru piele grasă, predispusă la acnee. Conține lut alb și verde, nămol din Marea Moartă, sâmbure de struguri mărunțit și cu mireasmă de piper cubeba. Conținutul său de lut verde elimină excesul de grăsime și murdărie, curăță pielea cu acnee, restabilește echilibrul natural al pielii, ingredientele anti-inflamatorii calmează și regenerează pielea.

 

Oamenii folosesc de mii de ani efectele benefice ale lutului și nămolului. Cu combinația acestor două ingrediente se pot trata diferite boli ale pielii, și este perfectpentru pielea grasă și acneică. Ingredientele active îndepartează celulele moarte, lutul curăță profund pielea, particulele lui atrag toxinele cu încărcare pozitivă, și în locul acestora lasând minerale și oligoelemente.

 

Argila albă (caolin) este cea mai bună argilă utilizată în cosmetice. Îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, îmbunătățește microcirculația acesteia, curăță porii. Este baza acestei măști faciale.

Argila verde are cea mai mare putere de absorbție, îndepărtează cu succes murdăria, sebumul excesiv, bacteriile, reziduurile dăunătoare, și strânge porii.

Efectele benefice sunt sporite și de nămol din Marea Moartă, care conține 12 tipuri de minerale. Utilizat pe piele grasă, absoarbe excesul de sebum, impuritățiile, strânge porii. Are efect anti-inflamator și calmant.

Conținutul de uleiuri esențiale regenerează pielea grasă și plin cu acne.

Uleiul esențial de cubeba, arbore de ceai și de lavandă sunt dezinfectante, strâng porii, scad producția de sebum și răcoresc pielea.

 

Cum să-l folosești?

Este în formă de pudră, nu conține apă. Astfel nu este necesară utilizarea conservanților.

  • într-un mic bol de sticlă amestecă o linguriță de praf cu unul dintre următoarele lichide:  iaurt natur, gel aloe vera, apă minerală. Pentru o mai bună hidratare, poți adăuga câteva picături de ulei de migdale sau puțină miere
  • amestecă ingredientele până capătă o consistență moale
  • aplică masca pe pielea curată (spălată cu săpun natural), după care masează-ți fața cu mișcări circulare
  • relaxează-te 10-20 minute
  • însinte să se usuce în totalitate, îndepărtează masca cu mișcări circulare
  • spală-te cu apă călduță, îndepărtează resturile, șterge-te delicat cu un prosop uscat
  • dacă simți nevoia, aplică un balsam natural (pentru piele grasă recomandăm balsam cu bergamotă)

La început recomandăm utilizarea acestei măști de 2-3 ori pe săptămână, iar după ce efectele devin vizibile, este de ajuns curățarea profundă odată pe săptămână.

 

Poate fi folosit ca scrub și în alte părți al corpului. Cum?

La doza sus-menționată adaugă 1-2 linguri sare de mare și/sau zahăr brun, 1-2 linguri de ulei de migdale / - de sâmbure de struguri / - de măsline extra-virgin. Fă un duș cu săpun natural și lasă apa să se scurgă de pe tine (să nu te ștergi!). Aplică masca cu mișcări circulare pe pielea udă, maseaz-o în piele din partea de jos spre sus, timp de 2-3 minute. Spală-te cu apă călduță.

 

Ingrediente: lut alb, nămol din Marea Moartă, lut verde, sâmbure de struguri măcinate, ulei esențial de arbore de ceai, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de piper cubeba.

50 g


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 26.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter