10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
 

Săpun Comoara din Maroc

Este un săpun exfoliant, care curăță adânc porii, elimină toxinele și impuritățile, îndepărtează celulele moarte, regenerează pielea. Marocanii folosesc de mii de ani lutul rhassoul.

 

Numele Rhassoul provine din cuvântul arab ‚rassale’, care înseamnă: a spăla. În cultura islamică și a orientului mijlociu, cultura băii și îngrijirea corporală are și a avut tradiție. În băile de abur islamice oamenii s-au spălat cu lutul rhassoul, astfel pielea a devenit mai sănătoasă și mai fermă.

 

De ce este atât de special lutul Rhassoul ?

 

Este foarte bogat în minerale și oligoelemente: conține un procent ridicat de siliciu, sodiu, magneziu, calciu și fier, astfel hrănește eficient pielea.

 

O altă caracteristică extraordinară  este capacitatea mare de absorbire, astfel elimină grăsimea, murdăria, toxinele și umplă pielea cu minerale.

 

Cu ce diferă de celelalte săpunuri?

 

Detoxifică și curăță mai profund decât un simplu săpun natural. Poate fi folosit pentru detoxificarea de primăvară, sau pentru îngrijire zilnică. Este potrivit și pentru spălarea părului, este recomandat în special pentru păr gras, plin de mătreață.

 

Datorită conținutului de sâmbure mărunțit de struguri, este un excelent exfoliant.

 

Poate fi folosit și în cazul psoriazisului, însă doar cu delicatețe.

 

Ingrediente: ulei de măsline extra-virgin saponificat, uleiuri saponificate de cocos, - palmier, -ricin, lut Rhassoul, sare din Marea Moartă, uleiuri esențiale de patchouli, - ylang-ylang, - neroli, - geranium, - lavandă, unt organic de shea, unt organic de cacao, sâmbure de struguri mărunțit.

90 g


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 22.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Comentarii
PIRVAN SORINA
duminică, 28 septembrie 2014
 
 
DORESC SA CUMPAR UN SAPUN CUM PROCEDEZ?
 
 
Sapunulmeu.ro
duminică, 28 septembrie 2014
 
 
Pe pagina produsului ales apasati butonul Adauga in cos, dupa care sus, sub banner apasati pe butonul Cosul meu. Inregistrati-va, completati datele solicitate si plasati comanda. Sau puteti sa ne scrieti e-mail pe adresa sapunulmeu@gmail.com, dati-ne adresa completa de livrare si un nr de telefon la care va putem contacta. Pentru comenzi prin telefon ne puteti suna la nr 0744624371.
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter