10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
 

Săpun Grădina de trandafiri

Este un săpun natural potrivit pentru toate tipurile de ten. Detoxifică, exfoliază, curăță profund, regenerează pielea, reglează producția de sebum.  Poate fi folosit și pentru  spălarea feței.

 

Uleiul de trandafir sălbatic: ajută la formarea celulelor noi, este bogat în vitamina E. Regenerează și întinerește pielea, ajută la vindecarea cicatricelor.

Untul de shea: bogat în acizi grași, vitamine F-, E-, și A, are efect de regenerare, hidratare, anti-inflamator. Este asemănător cu lipidele naturale ale pielii, astfel hidratează și restabilește echilibrul natural al pielii.

Untul de cacao se absoarbe ușor, asigură hidratare de lungă durată, reduce inflamația, este antibacterian. Datorită conținutului de vitamina E, regenerează pielea.

Uleiul esențial de lavandă: este calmant, echilibrant, benefic pentru tensiune și scimbările stării de spirit. Ameliorează durerile de cap, calmează nervii, elimină insomnia. Folosind pe piele, calmează inflamația, regenerează celulele, vindecă rănile.

Uleiul esențial de geranium: are mireasmă dulce-florală, este cunoscut și sub denumirea de mușcată de lămâie sau mușcată de trandafir. Are nenumerate efecte pozitive: este potrivit pentru orice tip de piele, echilibrează producția de sebum, hidrateazaă pielea. Are un efect calmant asupra minții. Ameliorează edema, celulita. Ajută în cazul simptomelor premenstruale și menopauza.

Lutul roz: curăță delicat, atrage murdăria din porii ca magnetul, în timp ce umple pielea cu mineralele și oligoelementele necesare. Este potrivit pentru piele uscată, sensibilă, matură.

 

Ingrediente: ulei de măsline extra virgin saponificat, uleiuri saponificate de cocos, - palmier și – ricin,  unt organic de shea din Ghana, unt organic de cacao, lut roz, ulei de trandafir sălbatic, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de mușcată (geranium).

90 g


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 22.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter