10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 

Săpun Shea Rose

Un săpun cu unt de shea și ulei de trandafir sălbatic, potrivit pentru toate tipurile de ten. Poate fi utilizat și pentru spălarea feței.

 

Uleiul de trandafir sălbatic: ajută la formarea celulelor noi, este bogat în vitamina E. Regenerează și întinerește pielea, ajută la vindecarea cicatricelor.

Untul de shea: bogat în acizi grași, vitamine F-, E-, și A, are efect de regenerare, hidratare, anti-inflamator. Este asemănător cu lipidele naturale ale pielii, astfel hidratează și restabilește echilibrul natural al pielii.

Uleiul de măsline extra-virgin: conține antioxidanți naturali, ajută la regenerarea pielii, încetinește procesul de îmbătrânire.

Uleiul esențial de lavandă: este calmant, echilibrant, benefic pentru tensiune și scimbările stării de spirit. Ameliorează durerile de cap, calmează nervii, elimină insomnia. Folosind pe piele, calmează inflamația, regenerează celulele, vindecă rănile.

Uleiul esențial de geranium: are mireasmă dulce-florală, este cunoscut și sub denumirea de mușcată de lămâie sau mușcată de trandafir. Are nenumerate efecte pozitive: este potrivit pentru orice tip de piele, echilibrează producția de sebum, hidrateazaă pielea. Are un efect calmant asupra minții. Ameliorează edema, celulita. Ajută în cazul simptomelor premenstruale și menopauza.

 

Ingrediente: ulei de măsline extra-virgin saponificat, uleiuri saponificate de cocos, - palmier, - ricin, unt de shea saponificat, unt de shea organic, ulei de trandafir sălbatic, ulei de măsline extra-virgin, ulei esențial de lavandă și de geraniu, flori uscate de hibiscus.

 

90 gr


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 18.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter