10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
 

Săpun cu nămol din Marea Moartă și ulei de catină

Ai probleme cu pielea? Te necăjesc coșurile, acneele, pielea grasă? Vrei să scapi în sfărșit de eczemă? Ai descoperit riduri? Există o soluție!

 

Săpunul cu nămol din Marea Moartă este bogat în minerale, curăță și regenerează rapid pielea și o umple cu oligoelemente necesare și ioni. Ajută procesul de vindecare naturală al pielii chiar de la început.

Conține mult nămol și sare de la Marea Moartă, astfel mineralele calmează eczema, psoriazisul, inflamațiile și pielea sensibilă.  Curăță delicat, este bogat în ulei de măslină, ulei de ricin și unt de cacao, care hrănesc și hidratează pielea. Untul de shea și uleiul de catină regenerează, calmează și hrănesc pielea în timpul băii. Se poate utiliza pentru orice tip de piele, este un săpun cremos, delicat. Ajută la eliminarea celulelor moarte și la regenerarea pielii.

 

Se recomandă:

  • în special pentru eczemă, psoriazis, dermatită
  • pentru toate tipurile de piele: normală, grasă, sensibilă și uscată
  • în cazul pielii sănătoase, pentru curățare delicată
  • pentru copii.

Detalii despre ingrediente:

Nămol din Marea Moartă: curăță profund, îndepărtează murdăria din pori. Datorită conținutului de minerale, are proprietăți de dezinfectare, anti-inflamatorii, regenerare, vindecă cicatricele.  Ajută la calmarea simptomelor în cazul eczemei și psoriazisului, reduce inflamațiile cauzate de aceste boli și regenerează pielea. Conține mai mult de 20 de tipuri de minerale și oligoelemente, umple pielea cu elementele necesare pentru metabolismul propriu. În cazul pielii bolonave ajută la regenerarea acesteia, iar în cazul pielii sănătoase are efect de întinerire, înfrumusețare.

Săpunul conține unturi și uleiuri vegetale care nu sunt saponificate, astfel își păstrează mai bine proprietățile benefice, îngrijind și hidratând pielea în timpul îmbăierii.

Untul de shea pe lângă faptul că este bogat în acizi grași, conține multe vitamine (A, E și F), este asemănător cu lipidele naturale ale pielii, astfel o hidratează și restabilește echilibrul natural al pielii.

Untul de cacao este bogat în polifenoli, ingrediente hidratante, care au de asemenea efecte anti-inflamatorii.

Uleiul de cătină conține multe carotenoide, acizi organici, vitamina C și flavonoide, astfel ajută la regenerarea țesutului deteriorat, vindecă cicatricele, reduce ridurile.

Uleiul esențial de lavandă și de patchouli ajută la reducerea inflamației, au proprietăți de regenerare. Mireasma lor feminină te relaxează și te echilibrează.

Săpunul este fabricat exclusiv din ingrediente naturale, după doar câteva săptămâni de utilizare ameliorează simptomele eczemei și psoriazisului, curăță și regenerează pielea grasă, acneică. Datorită conținutului de nămol din Marea Moartă și a unturilor vegetale, este una dintre cele mai bune alegeri pentru eczemă și psoriazis.

 

Ingrediente: ulei saponificat de măsline extra virgin, ulei saponificat de nucă de cocos, -palmier, - floarea soarelui, - ricin, unt de cacao saponificat, sare din Marea Moartă, nămol din Marea Moartă, uleiuri esențiale de lavandă și patchouli, unt de shea, unt de cacao, ulei de cătină.

90 g


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 22.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Comentarii
Mirela Boerescu
luni, 26 mai 2014
 
 
Doresc acest sapun si as dori sa fiu conctactata la nr....0762335814
 
 
oana alexandra
marţi, 03 februarie 2015
 
 
As dori și eu acest săpun .ma puteți contacta la nr 0735244048. Mulțumesc
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter