10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 

Săpun pentru demachiere

Este un săpun demachiant delicat, cremos, cu unt de shea, potrivit pentru toate tipurile de ten. Îndepărtează impuritățile, strânge porii și hrănește pielea. Are la bază uleiul de măsline extra-virgin, conține ulei de ricin și de cocos.

 

Argila roz curăță profund și delicat pielea, detoxifică, îndepărtează celulele moarte, astfel face posibilă regenerarea și reînnoirea acesteia. Îndepărtează murdăria, bacteriile și hrănește pielea cu mineralele și oligoelementele necesare.

 

Uleiul esențial egzotic de ylang-ylang echilibrează producția de sebum, iar ca efect aromaterapeutic euforizează, calmează mintea, generează sentimente pozitive. Uleiurile esențiale de citrice revigorează.

 

Poate fi folosit zilnic, pentru spălarea feței, atât dimineața cât și seara. După doar câteva zile, pielea va deveni mai curată, proaspătă, netedă.

 

Ingrediente: ulei de măsline extra-virgin saponificat, ulei saponificat de cocos, - de palmier, - de ricin, unt de shea saponificat, argilă roz, ulei esențial de neroli, unt de shea, ulei de luminița de seară, ulei esențial de lavandă, - de lămâie, - de bergamotă.

 

90 g (2x45g)


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 22.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter