10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
GRĂDINA DE TRANDAFIRI - balsam cu unt shea și ulei de trandafir sălbatic

Este un balsam care are la bază untul de shea, îmbogățit cu ulei de trandafir sălbatic, ulei de mango, cu mireasmă de geranium (mușcată) și lavandă. Detoxifică, regenerează, întinerește pielea, reglează producția de sebum. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, dar cele mai vizibile rezultate le are la pielea grasă.

 

Despre efectele benefice ale untului de shea se pot cânta ode, îngrijește excelent toate tipurile de piele. Însă dacă vrei un adevărat răsfăț, neapărat trebuie să încerci acest balsam.

 

Uleiul de mango este o sursă excelentă de vitamina C și este bogat în antioxidanți. Hidratează în profunzime, elimină ridurile, se absoarbe ușor.

Uleiul de trandafir sălbatic este bogat în vitamina C, E și F(acid linoleic) care în piele se transformă în prostaglandine. Ajută la repararea țesuturilor, întinerește pielea, elimină ridurule, contribuie la producerea de colagen.

Uleiul de migdale netezește rapid pielea, se absoarbe ușor, hidratează straturile superioare ale pielii.

Lutul roz detoxifică, echilibrează producția de sebum al pielii, curăță porii.

Uleiul esențial de geranium hidratează pielea, echilibrează producția de sebum, contribuie la repararea tesuturilor.

Uleiul esențial de lavandă ajută la regenerarea celulelor, cu mireasma sa te calmează și te echilibrează.

 

Rezumând, efectele pozitive ale acestui balsam sunt:

 • untul de shea hrănește, regenerează pielea
 • hidratează
 • reduce ridurile
 • curăță porii,  echilibrează producția de sebum
 • reduce petele și netezește suprafața pielii
 • ajtă regenerarea celulelor și  întinerește vizibil pielea
 • mireasma de trandafir te echilibrează, te relaxează
 • poate fi folosit pentru tratarea eczemelor
 • în cazul arsurilor de soare regenerează pielea

 

 

Cum să-l folosești?

Balsamurile care nu conțin apă, se aplică pe pielea umedă. Balsamul Grădina de Trandafir la temperatura camerei este relativ solid, însă intrând în contact cu pielea, se topește și devine cremos. După ce te-ai spălat pe față cu săpun, scoate cu spatula un pic de balsam și lasă-l în palmă până se topește. Aplică-l pe față, mai adaugă câteva picături de apă pură, apă minerală, sau gel de aloe vera și se masează-l în piele. Astfel lichidul și balsamul creează o emulsie care este similară cu stratul hidro-lipidic al pielii. Cu mișcări ușoare masează amestecul în piele, vei simți cum aceasta se reînnoiește.

 

Ingrediente: unt de shea organic din Ghana, unt de mango, ulei de trandafir sălbatic, ulei de migdale, ulei esențial de geranium (mușcată), ulei esențial de lavandă.

 

75 gr

 
 
Preț: 46.00 Ron
 
Balsam FLORI DE PORTOCALE

Este un balsam care are la bază untul de shea, îmbogățit cu ulei de luminița de seară, unt de mango, cu mireasmă de neroli. Regenerează, întinerește pielea, elimină ridurile. Este potrivit pentru piele sensibilă, uscată și matură.

 

Despre efectele benefice ale untului de shea se pot cânta ode, îngrijește excelent toate tipurile de piele. Însă dacă vrei un adevărat răsfăț, neapărat trebuie să încerci acest balsam.

 

Pielea uscată are nevoie de îngrijire specială, pe care acest balsam o poate oferi, deoarece conține unt de shea amestecat cu unt de mango, ulei de luminița de seară, ulei de migdale, ulei esențial de neroli și lavandă. Rezultatul este un balsam hrănitor, hidratant, regenerant, anti-rid, care se absoarbe rapid și oferă un aspect plăcut.  Cu mireasma sa relexează, calmează și alungă oboseala.

 

Untul de mango este o sursă excelentă de vitamina C și este bogat în antioxidanți. Hidratează în profunzime, elimină ridurile, se absoarbe ușor.

Uleiul de luminița de seară este bogat în vitamina D (acid linoleic), conține GLA (acid gama-linolenic). Are efect anti-îmbătrânire, ajută la repararea țesuturilor, întinerește pielea, elimină ridurile.

Uleiul de migdale netezește rapid pielea, se absoarbe ușor, hidratează straturile superioare ale pielii.

Floarea de portocale, uleiul esențial de neroli este una dintre cele mai bune esențe de flori, care reîntinerește pielea și ajută la formarea de noi celule, iar mireasma calmează mintea.

Uleiul esențial de lavandă ajută la regenerarea celulelor, cu mireasma sa te calmează și te echilibrează.

 

Rezumând, efectele pozitive ale acestui balsam sunt:

 • untul de shea hrănește, regenerează pielea
 • hidratează
 • reduce profunzimea ridurilor
 • reduce petele și netezește suprafața pielii
 • ajtă regenerarea celulelor și  întinerește vizibil pielea
 • mireasma de neroli și lavandă te echilibrează, te relaxează
 • poate fi folosit pentru tratarea eczemelor
 • în cazul arsurilor de soare regenerează pielea

 

Cum să-l folosești?

 

Balsamurile care nu conțin apă, se aplică pe pielea umedă. Balsamul Flori de portocale la temperatura camerei este relativ solid, însă intrând în contact cu pielea, se topește și devine cremos. După ce te-ai spălat pe față cu săpun, scoate cu spatula un pic de balsam și lasă-l în palmă până se topește. Aplică-l pe față, mai adaugă câteva picături de apă pură, apă minerală, sau gel de aloe vera și se masează-l în piele. Astfel lichidul și balsamul creează o emulsie care este similară cu stratul hidro-lipidic al pielii. Cu mișcări ușoare masează amestecul în piele, vei simți cum aceasta se reînnoiește.

 

Ingrediente: unt de shea organic din Ghana, unt de mango, ulei de luminița de seară, ulei de migdale, ulei esențial de flori de portocale (neroli), ulei esențial de lavandă.

 

100 ml

 
 
Preț: 43.00 Ron
 
 
 
Unt de shea cu unt de cacao și unt de cocos

Este un balsam hidratant, se absoarbe ușor și are mireasmă de ciocolată. Garantat o să fie favoritul tău, deoarece include tot ce ai nevoie pentru o piele mătăsoasă: unt de cacao, unt delicios de cocos, ulei de migdale și unt de shea.

 

Este potrivit pentru orice și oricine, se poate folosi ca și cremă hidratantă și loțiune de corp. Găsești în el tot ce ai nevoie pentru pielea ta, pe tot parcursul anului:

 

Untul de shea este baza balsamului: bogat în vitamine F-, E-, și A, are efect de regenerare, hidratare, anti-inflamator.

Untul de cacao se absoarbe ușor, asigură hidratare de lungă durată, protejează pielea împotriva uscării, promovează vindecarea leziunilor epiteliale, reduce inflamația, este antibacterian.

Uleiul de migdale netezește rapid pielea, se absoarbe ușor, hidratează straturile superioare ale pielii.

Unt de cocos natural, nerafinat, care se absoarbe ușor și hidratează pielea.

 

 

La ce se poate utiliza?

 

 • îngrijire generală a pielii, dimineața și seara, din cap până-n picioare îl poți aplica oriunde
 • îngrijirea pielii bebelușilor și copii mici
 • loțiune după baie
 • tratarea eczemelor
 • tratarea vânătăilor
 • pielea uscată
 • după expunerea la soare, hidratează și calmează
 • protecție solară ușoară, SPF4
 • după manichiură, pedichiură
 • masaj

 

Nu conține uleiuri esențiale, dar are o  mireasmă relaxantă, delicioasă de ciocolată și nucă de cocos! Nouă ne place foarte mult!

 

Ingrediente: unt de shea organic din Ghana, unt de cacao organic din Ghana, ulei de nucă de cocos, ulei de migdale.

 

100 ml

 
 
Preț: 48.00 Ron
 
Balsam COMOARA DIN MAROC - cu ulei de argan

Comoara minunată din Maroc, uleiul de argan este bogat în componente care întineresc, hrănesc și hidratează pielea. Este potrivit pentru toate tipurile de ten și chiar și pentru păr. Este uleiul preferat al femeilor marocane, acum poți beneficia și tu de efectele sale minunate.

 

Ce este de fapt uleiul de argan, adorat de asemenea de celebritățile din Hollywood?

 

Copacul de argan, care s-a adaptat la condițiile meteo extreme din deșert, se regăsește numai în sud-vestul Marocului, în zonă protejată de UNESCO. Recolta copacului este nuca de argan, din care africancele obțin ulei în mod tradițional, printr-un proces dificil și de lungă durată.  Acesta este folosit în primul rând pentru scopuri culinare. Pentru scopuri cosmetice, uleiul – adesea denumit aur lichid - este presat la rece. Are proprietăți speciale de îngrijire a pielii și al părului, utilizând acest balsam, poți beneficia și tu de efectul său benefic.

 

De ce este atât de special uleiul de argan, de ce este denumit aur lichid?

 

Uleiul de argan are o compoziție foarte bogată, este unul dintre cele mai bune uleiuri de îngrijire a pielii și este forte bun și pentru păr. Datorită conținutului ridicat de alfa-tocoferol (forma naturală a vitaminei E), structurii sale unice de acizi grași, polifenoli, carotinoide, vitaminei A:

 • Hidratează în profunzime
 • Regenerează
 • Întinerește
 • Hrănește și consolidează
 • Echilibrează pielea
 • Ajută la restabilirea funcționării normale a pielii

 

 

Ce se ascunde în această comoară?

 

Unt de shea mătăsos, care este baza îngrijirii pielii: conține o gamă largă de vitamine, care hidratează și hrănesc pielea.

Unt de mango: hidratează, crește flexibilitatea pielii, înbunătățește microcirculația.

Ulei de jojoba, care hidratează, păstrează elasticitatea, întinerește pielea, se absoarbe ușor.

Ulei de migdale, care hidratează straturile superioare ale pielii, o înmoaie și o netezește

Esențele de flori prețioase: neroli, lavandă, ylang-ylang, patchouli și ulei esențial de geranium (mușcată).

 

Când se recomandă să folosești balsamul Comoara din Maroc?

 

Poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele și pentru diferitele probleme ale pielii. Așa cum am menționat la început, are surprize plăcute pentru toată lumea, cu un efect minunat asupra pielii.

 • Pielea uscată:  o hidratează, catifelează și regenerează.
 • Tenul matur: întărește țesutul conjunctiv, întinerește, încetinește procesul de îmbătrânire
 • Este potrivit pentru îngrijirea pileii în jurul ochilor, restabilește flexibilitatea acesteia
 • Acnee:  reducerea inflamației, vindecarea cicatricelor
 • Eczeme, psoriazis: are efect anti-inflamator
 • Mireasma de flori calmează, relaxează
 • După expunerea la soare regenerează pielea
 • Îngrijirea părului: se masează în scalp cu 30-40 de minute înainte de spălarea părului,  sau se aplică pe vârfuri, după spălare

 

Cum să-l folosești?

 

Balsamurile care nu conțin apă, se aplică pe pielea umedă. Balsamul Comoara din Maroc la temperatura camerei este relativ solid, însă intrând în contact cu pielea, se topește și devine cremos. După ce te-ai spălat pe față cu săpun, scoate cu spatula un pic de balsam și lasă-l în palmă până se topește. Aplică-l pe față, mai adaugă câteva picături de apă pură, apă minerală, sau gel de aloe vera și se masează-l în piele. Astfel lichidul și balsamul creează o emulsie care este similară cu stratul hidro-lipidic al pielii. Cu mișcări ușoare masează amestecul în piele, vei simți cum aceasta se reînnoiește.

 

Ingrediente: unt organic de shea din Ghana, unt de mango, ulei de migdale, ulei de argan, ulei de jojoba, uleiuri esențiale de lavandă, - geranium, - ylang-ylang, - flori de portocale, - de patchouli.

 

75 g

 
 
Preț: 57.00 Ron
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter