10+1 motive ca să folosești cosmetice naturale
 
Categorii produse :   Săpun   Unt & Balsam   Mască facială & scrub   Pachete   Altele         
 
 
 

Balsam FLORI DE PORTOCALE

Este un balsam care are la bază untul de shea, îmbogățit cu ulei de luminița de seară, unt de mango, cu mireasmă de neroli. Regenerează, întinerește pielea, elimină ridurile. Este potrivit pentru piele sensibilă, uscată și matură.

 

Despre efectele benefice ale untului de shea se pot cânta ode, îngrijește excelent toate tipurile de piele. Însă dacă vrei un adevărat răsfăț, neapărat trebuie să încerci acest balsam.

 

Pielea uscată are nevoie de îngrijire specială, pe care acest balsam o poate oferi, deoarece conține unt de shea amestecat cu unt de mango, ulei de luminița de seară, ulei de migdale, ulei esențial de neroli și lavandă. Rezultatul este un balsam hrănitor, hidratant, regenerant, anti-rid, care se absoarbe rapid și oferă un aspect plăcut.  Cu mireasma sa relexează, calmează și alungă oboseala.

 

Untul de mango este o sursă excelentă de vitamina C și este bogat în antioxidanți. Hidratează în profunzime, elimină ridurile, se absoarbe ușor.

Uleiul de luminița de seară este bogat în vitamina D (acid linoleic), conține GLA (acid gama-linolenic). Are efect anti-îmbătrânire, ajută la repararea țesuturilor, întinerește pielea, elimină ridurile.

Uleiul de migdale netezește rapid pielea, se absoarbe ușor, hidratează straturile superioare ale pielii.

Floarea de portocale, uleiul esențial de neroli este una dintre cele mai bune esențe de flori, care reîntinerește pielea și ajută la formarea de noi celule, iar mireasma calmează mintea.

Uleiul esențial de lavandă ajută la regenerarea celulelor, cu mireasma sa te calmează și te echilibrează.

 

Rezumând, efectele pozitive ale acestui balsam sunt:

  • untul de shea hrănește, regenerează pielea
  • hidratează
  • reduce profunzimea ridurilor
  • reduce petele și netezește suprafața pielii
  • ajtă regenerarea celulelor și  întinerește vizibil pielea
  • mireasma de neroli și lavandă te echilibrează, te relaxează
  • poate fi folosit pentru tratarea eczemelor
  • în cazul arsurilor de soare regenerează pielea

 

Cum să-l folosești?

 

Balsamurile care nu conțin apă, se aplică pe pielea umedă. Balsamul Flori de portocale la temperatura camerei este relativ solid, însă intrând în contact cu pielea, se topește și devine cremos. După ce te-ai spălat pe față cu săpun, scoate cu spatula un pic de balsam și lasă-l în palmă până se topește. Aplică-l pe față, mai adaugă câteva picături de apă pură, apă minerală, sau gel de aloe vera și se masează-l în piele. Astfel lichidul și balsamul creează o emulsie care este similară cu stratul hidro-lipidic al pielii. Cu mișcări ușoare masează amestecul în piele, vei simți cum aceasta se reînnoiește.

 

Ingrediente: unt de shea organic din Ghana, unt de mango, ulei de luminița de seară, ulei de migdale, ulei esențial de flori de portocale (neroli), ulei esențial de lavandă.

 

100 ml


Stoc
 
Livrare
 
Evaluarea cumpărătorilor
 
 
Preț: 43.00 Ron
 
Keywords:
 
 
 
Scrie un comentariu
 
 
 
 
 
 
Înscrire-te la newsletter